Palvelut ja hinnat

 

Laulunopetuksen normaalihinnat ja käytännöt 


Laulutuntipaketit

3 kk intensiivipaketti
8 x 45 min, yht. 332€ (oppitunnin hinta á 41,50€, käyttöaika 3 kk) Suositellaan uusille opiskelijoille ja tavoitteellisesta työskentelystä kiinnostuneille.
Paketin hintaan voi halutessaan liittää säestystunteja.

6 kk harrastuspaketti
8 x 45 min, yht 360€ (oppitunnin hinta á 45€, käyttöaika 6 kk)
Paketin hintaan voi halutessaan liittää säestystunteja.


Yksittäiset tunnit, säestys ja muu opetus

Kokeilutunti uusille opiskelijoille syyskuusta 2020 lähtien
20€/45min korttimaksulla

Yksittäinen laulutunti vanhoille opiskelijoille ja yksittäiset tunnit kokeilutunnin jälkeen
47€/45min

Toivelauluryhmä
Sisältää yhteislaulua, omien soolojen säestystä ja tulkinnan ohjausta
12€/kerta korttimaksulla paikan päällä, sis kahvit.

Säestystunnit ja lied-opetus
Säestystunteja ammattipianistin säestyksellä ja opettajan ohjauksessa järjestetään, kun useampi opiskelija ilmoittautuu. Säestyksen hinta on 22,50€/15 min tai 45€/30 min. Nuotit on toimitettava pianistille mielellään kahta viikkoa ennen säestystuntia. Klassisen ohjelmiston pianistina toimivat Tetyana Kushniruk ja Minna Joki-Luomala, sointusäestyksellisen viihdeohjelmiston pianistina Hannu Hyyryläinen, yhteystiedot alla.

Paritunnit, ryhmätunnit, lauluryhmien ohjaus, kuorojen koulutukset, hengitystyöpajat, asahi-terveysliikunta, Voimauttava valokuva-työpajat ym.

Kysy tarjous ryhmällesi räätälöidystä työskentelystä!

Laulukurssit ja oppilaskonsertit
Säestyksellisen laulun kursseja järjestetään ainakin kerran vuodessa kesän lopulla. Oppilaskonsertteja voi olla useamminkin. Oppilaskonserteissa lauletaan säestystunneilla valmistettua ohjelmistoa. Kokoontumisrajoitusten aikana ne voidaan toteuttaa videoituna. Laulukursseista tiedotetaan erikseen.


Maksuehdot ja käytännöt:

Maksut voidaan suorittaa paikan päällä korttimaksuna pankki- tai luottokortilla. Myös sähköinen tai paperilasku on mahdollinen jakson alettua. Oppitunnit maksetaan siis valtaosin ennakkoon. Maksuaika on 14 päivää, maksu mahdollinen kahdessa samansuuruisessa erässä. Laskuttaja on Taigatango Oy, Hannu Hyyryläinen, yhteystiedot alla. Laulutunteja voidaan maksaa myös Smartum-etuuksilla.

Peruutusehdot ja tuntien käyttäminen 
Pakettiin kuuluvat tunnit on käytettävä kauden aikana. Asiakas vastaa tuntien varaamisesta sekä siitä, ehtiikö käyttää ne määräajassa. Määräajan kuluminen alkaa päivämäärästä, jolloin ensimmäinen oppitunti käytetään. Asianmukaisesti perutut tunnit siirtyvät käytettäväksi myöhemmin kauden aikana. Tuntien varaamista useiden viikkojen tähtäimellä suositellaan. Tunnin peruminen on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä, force majeure- tapauksissa ennen oppitunnin alkua. Uusi tunti varataan mielellään samassa yhteydessä. Mikäli oppilas jättää perumatta tunnin, se katsotaan pidetyksi. Opettajan sairaspoissaolon tai muun viikkoa aiemmin sovitun poissaolon takia perutut yksittäiset tunnit korvataan lähtökohtaisesti kauden aikana. Opettajan tai oppilaan pitkittyneen sairasloman sattuessa menettelystä sovitaan erikseen.

Lähiopetus epidemiatilanteessa
Yksityistunneilla voi koronarajoitusten aikana käydä oman harkintansa mukaan noudattaen käsihygieniaa ja turvavälejä. Maskin tai visiirin käyttöä suositellaan myös laulaessa. Laulutunneille ei pidä tulla, mikäli on pieniäkin hengitystieoireita. Ryhmäopetusta ei järjestetä ollenkaan, mikäli voimassa on yli 20 hengen kokoontumiskielto.

Vaihtoehtona etäopetus tai laulutunnit luonnossa
Epidemiatilanteessa kaikille asiakkaille on vaihtoehtona etäopetus. Opiskelu etänä voidaan toteuttaa Zoom-etäkokousyhteydellä, Whatsapp-puheluna tai monimuoto-opiskeluna. Opetuksessa voidaan käyttää etätehtäviä, kirjallista aineistoa ja äänitteitä kunkin opiskelijan tarpeisiin räätälöitynä. Ajankohta voidaan valita joustavasti, tarvittaessa myös viikonloppuisin. Opetusta voidaan antaa myös ulkoilmassa epidemiatilanteesta riippumatta, toki säävarauksella. Laulutunnit luonnossa sopivat myös riskiryhmäläisille.


Yhteystiedot

Laulupedagogi Riikka Vuorijärvi, 044-3625 089
riikka.vuorijarvi@gmail.com
(Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse, Whatsappilla tai tekstiviestillä.)

Opetuspaikan osoite:
Päiväkoti Touhula, Hiirulaisenkuja 6, 90250 Oulu

Laskutusasiat:
Taigatango Oy
Metsänkuninkaantie 47 B 39
90250 Oulu
hannu.hyyrylainen@concertoulu.fi
Y-tunnus 3123347-2
044-9775555

Nuottien toimittaminen säestystä varten
Pianisti Minna Joki-Luomala, 040-9663003
minnajokiluomala@gmail.com
Pianisti Tetyana Kushniruk, 044-9737108
tsk050@gmail.com
Pianisti Hannu Hyyryläinen, 044-9775555
hannu.hyyrylainen@concertoulu.fi

Takaisin etusivulle