Palvelut ja hinnat

 

Laulunopetuksen normaalihinnat ja käytännöt 

HUOM. Yksityistuntien ajanvaraus on siirtynyt sähköiseen ajanvarausjärjestelmään vello.fi/taigatango

Laulutuntipaketti syyskaudelle -22, myynnissä elo-syyskuussa

8 x 45 min,yht. 345€ (oppitunnin hinta á 43,20€, käyttöaika joulukuun 2022 loppuun mennessä. Suositellaan uusille opiskelijoille ja tavoitteellisesta työskentelystä kiinnostuneille.
Paketin hintaan voi halutessaan liittää säestystunteja. Ajanvaraus tapahtuu verkossa, mutta paketin ostamisesta on sovittava henkilökohtaisesti Riikan tai Hannun kanssa. 

Yksittäiset tunnit, säestys ja muu opetus:

Kokeilutunti uusille opiskelijoille
20€/30min 

Yksittäinen laulutunti 
47€/45min

Toivelauluryhmä
Sisältää yhteislaulua, omien soolojen säestystä ja tulkinnan ohjausta
12€/kerta korttimaksulla paikan päällä, sis kahvit.

Säestystunnit ja lied-opetus
Säestystunteja ammattipianistin säestyksellä ja opettajan ohjauksessa järjestetään, kun useampi opiskelija ilmoittautuu. Säestyspalkkion maksusta sovitaan pianistin kanssa henkilökohtaisesti. Säestyksen ohjauspalkkio vastaa puolikkaan laulutunnin hintaa. Nuotit on toimitettava pianistille mielellään kahta viikkoa ennen säestystuntia. Klassisen ohjelmiston pianistina toimivat Tetyana Kushniruk ja Minna Joki-Luomala, sointusäestyksellisen viihdeohjelmiston pianistina Hannu Hyyryläinen, yhteystiedot alla.

Paritunnit, ryhmätunnit, lauluryhmien ohjaus, kuorojen koulutukset, hengitystyöpajat, ääni-improvisaatiopajat, asahi-terveysliikunta, Voimauttava valokuva-työpajat ym.

Kysy tarjous ryhmällesi räätälöidystä työskentelystä!

Laulukurssit ja oppilaskonsertit

Säestyksellisen laulun kursseja järjestetään ainakin kerran vuodessa. Oppilaskonsertteja klassisella tai viihdeohjelmistolla voi olla useamminkin. Oppilaskonserteissa lauletaan säestystunneilla valmistettua ohjelmistoa.  Laulukursseista tiedotetaan erikseen.

MAKSUEHDOT JA KÄYTÄNNÖT

Ellei muusta ole erikseen sovittu, laulutunneista lähetetään lasku sähköpostitse. Vakituisille asiakkaille samalle laskulle kerätään useita käyntikertoja. Laskutus tapahtuu parin kuukauden tai 8 käyntikerran välein. Maksu mahdollinen kahdessa samansuuruisessa erässä, jos näin sovitaan. Laskuttaja on Taigatango Oy, Hannu Hyyryläinen, yhteystiedot alla. Laulutunteja voidaan maksaa myös Smartum-etuuksilla.

Peruutusehdot ja tuntien käyttäminen 
Pakettiin kuuluvat tunnit on käytettävä kauden aikana. Asiakas vastaa tuntien varaamisesta sekä siitä, ehtiikö käyttää ne määräajassa. Jos paketilla on määräaika, sen kuluminen alkaa päivämäärästä, jolloin ensimmäinen oppitunti käytetään. Asianmukaisesti perutut tunnit siirtyvät käytettäväksi myöhemmin kauden aikana. Tuntien varaamista useiden viikkojen tähtäimellä suositellaan. Tunnin peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia aikaisemmin sähköisessä Vello-varauspalvelussa, force majeure- tapauksissa ennen oppitunnin alkua ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä. Mikäli oppilas jättää perumatta tunnin, se katsotaan pidetyksi ja siitä veloitetaan täysi hinta. Opettajan sairaspoissaolon tai muun viikkoa aiemmin sovitun poissaolon takia perutut yksittäiset tunnit korvataan lähtökohtaisesti kauden aikana. Opettajan tai oppilaan pitkittyneen sairasloman sattuessa menettelystä sovitaan erikseen.

Terveydentilasta huomioitavaa
Lievät flunssan jälkioireet eivät estä laulutunneilla käyntiä, sillä harjoituksia voi tehdä myös ilman äänenkäyttöä. Laulutunneille tai ryhmätunneille ei pidä saapua taudin tartuttavassa vaiheessa. 

Yhteystiedot

Laulupedagogi Riikka Vuorijärvi, 040-844 8440
riikka.vuorijarvi@gmail.com
(Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse, Whatsappilla tai tekstiviestillä.)

Opetuspaikan osoite:
Päiväkoti Touhula, Hiirulaisenkuja 6, 90250 Oulu

Laskutusasiat:
Taigatango Oy
Metsänkuninkaantie 47 B 39
90250 Oulu
hannu.hyyrylainen@concertoulu.fi
Y-tunnus 3123347-2
044-9775555

Nuottien toimittaminen säestystä varten
Pianisti Minna Joki-Luomala, 040-9663003
minnajokiluomala@gmail.com
Pianisti Tetyana Kushniruk, 044-9737108
tsk050@gmail.com
Pianisti Hannu Hyyryläinen, 044-9775555
hannu.hyyrylainen@concertoulu.fi

Takaisin etusivulle