TOIVELAULU-RYHMÄ – Livekaraoke

TOIVELAULURYHMÄ on rempseä matalan kynnyksen laulufoorumi, jossa voi poiketa myös käymäseltään!

Tule laulamaan vapaan säestyksen kanssa yhteislauluja ja omia soolojasi. Käytettävissä kaikki Suuren Toivelaulukirja -sarjan kappaleet ja muutakin toiveiden mukaan. Laula yksin tai porukassa, poikkea silloin tällöin tai käy koko kausi! Ikä tai laulutaidottomuus ei ole este!

Pianistina on nostalgisiin viihdeklassikoihin erikoistunut Hannu Hyyryläinen. Hannu valmistelee etukäteen pyydettäessä toivekappaleesi säestäen sointumerkkien pohjalta, ja toimii myös esilaulajana. Äänenkäyttöä, tulkintaa ja yhteismusisointia ohjaa laulupedagogi Riikka Vuorijärvi. 

Aloitamme yhteisellä lämmittelyllä, äänenkäytön ohjauksella ja yhteislauluilla, jonka jälkeen kukin voi laulaa omia soolojaan Riikan ja Hannun ohjauksessa. Yhteislauluihin valitsemme eri kerroilla teeman, joka voi liittyä laulujen aihepiiriin, aikakauteen tai alkuperään.

Käytettävissä on kaksi laulumikrofonia äänentoistolla ja laulukirjoja. Hybridipiano mahdollistaa sen, että laulut on helppo transponoida eli siirtää sopivalle sävelkorkeudelle. Kokoontumisen aikana keitämme myös teet ja kahvit.

Toivelauluryhmä kokoontuu Taigatangon toimipaikassa päiväkoti Touhulassa, Hiirulaisenkuja 6, 90250 Oulu. Käynti sisäpihan puolelta. 

Hinta: 12e/kerta korttimaksulla paikan päällä, sis kahvit.

Hinta sisältää noin 15 min/kerta omien soolojen säestystä. Kappaletoiveet mielellään pari päivää aiemmin Whatsapp-ryhmään.

 

Viihdepianisti Hannu Hyyryläinen

 

Takaisin etusivulle